Noniin, eilen oli mamman mielestä todella tärkeä päivä. Ai miten niin? No mä sain taas jokavuotisen piikin. Ei se niin kamalaa ollut, kun taas aluksi ajattelin. Mamma oli todella ylpeä, kun matkustin taas autossa niin hienosti. Lukuunottamatta sitä mitä tapahtui heti, kun olimme lähteneet pihalta. kaikki toissapäiväinen ruoka tuli pihalle. Ei siten suusta vaan takaa päin, muttahiekkalaatikko onneksi löytyi poksista. Meille tulikin sitten niin kova kiire, että ei mamma kerinnyt siivoimaan ruskeaa mönjää pois vaan piti sen sitten haistella sitä koko matkan. Hihii.

Näyttelyvuosi alkaa ihan kivasti heti juväskylästä, mutta sitten tulee pieni kaden kuukauden tauko ja sitten Vaasaan molemmiksi päiviksi. Tamperekin on harkinnassa ja kesän Kes-Kisin näyttely. Loppuvuotta ei olla sen kummemmin suunniteltu, sillä onhan tämä vuosi vasta alussa. :-)

Arvatkaas mikä onkaan kivoin leikkipaikka? No kylpyhuone tietenkin. :) Meillä on nimittäin sellainen saunanovi, jonka alta me kissat päästään. Taih, no ainakin pennut, joita meillä ei tällähetkellä ole. Sitten siellä on myös sellainen kaappi, jonka alle pääsee ja sieltä on kiva aina kurkkia tai vaania jotain lelua. :)

 

Photobucket  Photobucket

Photobucket 

Photobucket