Ihan ensiksi pitää antaa sää raporttia. Lunta sataa!

Kaksi päivää sitten oli siivous päivä, tai oikeastaan ilta. Se tarkoittaa siis sitä, että jouduttiin olla siivouksen ajan kylpyhuoneessa. Mirri löysi illalla jostain jonkin ihan kumman ja limaisen liskon, ei vaan dinosauruksen tai jonkun semmoisen. Sillä se sitten rupes leikkimään. Kantoi sitä suussa paikasta toiseen ja välillä heitteli sitä ilmaan. Lopulta se päätyikin kylpyhuoneen lavuaariin. Mamma nappasi sen sieltä ja heitti johonkin. Mirri tietenkin juoksi perään ja kantoi sen suussa mamman luo. Mirri oppikin illalla uuden käskyn "nouda".
Miuku ei paljoa leikeistä välittänyt, mutta minä kyllä. Mamma otti esiin kepin jonka päässä oli sinisiä höyheniä. Istuin siinä maton päällä hetken ja huomasin, että sen alla liikkuu joku! Mikä ihme? Siellähän luikerteli se sininen lelu. Leikin sillä vaikka kuinka kauvan. Ainakin puoli tuntia. Se oli kivaa. Mamma veti matoa edes takaisin maton ja pyyhkeiden alla. (Pyyhkeiden oli tarkoitus mennä pesukoneeseen, mutta mamma erehtyi käytämään niitä minun leikissäni.)

Saatiin hyvä pätkä videota leikistäni. ;)

1449553.jpg
Mirri: Mikä ihme tää on?

1449470.jpg
Mirri: Hei kattokaa mitä mä löysin!

1449543.jpg
Mirri: Miiru, sä voit varmaan kattoa tuota vähän. Meinaan, että onko se leikki kelpoinen.
Miiru: Odotas, mä koitan. Joo-o kyllä se taitaa olla.

1449564.jpg

1449576.jpg

Niin ja vielä yksi juttu. Baker ja Max antoivat meille tunnustuksen. Oikein paljon kiitoksia heille!

1449134.jpg

Lyhykäisesti säännöt sanovat seuraavaa: tunnustus pitää jakaa eteenpäin viidelle sellaiselle blogille, joilla ei sitä vielä ole.Ja vielä viimeiseksi, tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle.
Tämä lähtee sitten seuraaville:

Eetu Pörrille

Möykyille, eli Meerille, Meikolle ja Tuiskulle

Viisikolle

Hiirosille

Wallulle ja Kisulle