Vielä kertaalleen koko komeudessaan, tai, no maalaamattomana uusi agility este:

Puomi.jpg

Jä käytössä:

Mirripuomiesteell.jpg

Mamma ei löytänyt kunnon nauloja aluksi ja muutama palikka halkesi. Palikat ovat kuitenkin nyt naulattu kunnolla ja pysyvät hyvin tiukasti kiinni.

Tuo kuva on otettu ihan juuri ja on siis aivan tuore. Siinä minä The agilitykissa kipuan tuota uutta estettä ylös. Miukukin meni tänään koko radan. Lukuunottamatta tätä uusinta estettä. Tuntuu kyllä ihan siltä, että Miuku vaan hyppii esteet tuon namin perässä, kun nami pitää aina läpi -ja alimeno esteessä heittää toiselle puolelle. Minäkään en heti ensimmäisenä päivänä uskaltanut suorittaa tätä estettä, kun eihän noista mamman tekeleistä koskaan tiedä kestävätkö ne. Katsokaas ihan turvallisuuden takia en heti suorittanut. ;D

Sade tosiaan taas yllätti meidät, mutta nyt oli kyseessä vain pieni kuuro ja menimme vain katosalle. Jatkoimme siinä sitten hetkenaikaa vielä kuuron jäkeenkin. Kyllä minä olin pettynyt, kun mamma alkoi kerätä esteitä pois. Olisin tietenkin vielä halunnut jatkaa. Mamma kuitenkin hyvitti tekosensa pienellä köysi leikki tuokiolla.  

Mamma on huomannut, että pakastimessa ei ole enää yhtään broikun suikale pakettia, ei jauhelihaa, eikä kyllä mitään muutakaan lihaa. Joten kauppaan mars, mars mamma. ;)

Sitten vielä yhtenä juttuna mitä mamman pitäisi tehdä on käydä etsimässä Miirua. Poika kun ei vieläkään ole tullut kotiin. Siten tämän suraavat kaksi lausetta voimmekin omistaa Miirulle: Miiru rakas, tule kotiin täällä kaivataan sinua. Olemme todella, todella huolissamme sinusta!!
Ai niin ja Eräät tutut ovat sanoneet, että ovat nähneet hieman Miirun näköisen kissan tässä lähistöllä. Naamaa eivät vain sattuneet näkemään. Toivotamme siis mammalle  onea etsintöihin.