Pentu varoitus!

Mamma, mamma, mamma mitä oikein olet mennyt tekemään. Nyt se on sitten katsellut ihanaa kotikissanpentua, joka on  vieläpä tyttö! Liian pitkälle menee.

Tässä se rääpäle nyt sitten on, katsokaa tuota "epämuodostunutta" (mitä lie tarkoittaakaan) väritystä...

 1544046.jpg

...ja näitä kasvoja

1544059.jpg

Mihin tässä joutuu, mihin? Eihän sitä kyllä edes vielä tiedä tuleeko se meille, mutta silti! Mamma höpöttää kokoajan, että voi että, kun on suloinen ja lässyn lässyn, joten pahalta näyttää.

Meidän lauantai päivä on mennyt ihan mukavasti. Ollaan juostu muutamat rallit ja vähän välillä otettu painimatsiakin. Tarkoitus olisi vielä käydä agi radalla, vaikkakin kello on jo noin paljon. Myös naksutella aijotaan. Mamma oli aamusta pois kotoa. Ei tiedetä missä ihmeessä se taas lampsi. Onneksi tuli kuitenkin takaisin. ;)

Huomenna on sitten se äitienpäivä. Me varmaan saadaan jotain kermaa, kun  onhan meillä ollut muutamat pennut ja äitejä ollaan. Jotain aktivointi leikkejä (varmaan pahvilaatikoilla)  leikitään. Tavalliseen tapaan myös naksutuskoulutusta ja ulkoilua, eikä agilityrataakaan unohdeta, jos huomenna on yhtä hieno ilma, kuin tänään, ja miksei agi rataa voisi sisälläkin mennä. Onhan meillä sisällekin esteet. Taidetaan naksutellakin yli kaksikymmentä minuuttia per katti, kun mammalla on vapaapäivä. No se nähdään sitten huomenna.