Tänään on ollut jälleen aivan ihana, lämmin ja aurinkoinen päivä! Olemme Mirrin kanssa ulkoilleet ahkerasti ja agilityratakin on ollut kovassa käytössä varsinkin putki este. Miirua ei vain ole näkynyt. Eikä havaintoja tehty. Mamma on muistelut meidän vanhaa Mauku-kissaa. Se oli uros eikä sitä keritty leikata, kun se jo katosi. Kuukauden pästä ilmestyi takaisin ja katosi jälleen. Sitten puolen vuoden jälkeen oli jälleen kotinurkilla. Sen jälkeen sitä ei enää näkynyt. Tosin tämä oli sellainen tapaus, joka vielä muinoin ulkoili vapaasti. Tuli aina kotiin todella pyöreä masuisena. Joku oli luultavasti ruokkinut sitä.

Kaiken kukkuraksi mammalle on noussut korkea pentukuume. Ei pelkästään Miirun katoamisen takia, vaan muutenkin. Voi, voi, mihin tässä vielä joutuukaan. Nyt mamma ei sitten tiedä haluaako se kotikissan vai jonkun rotukatin. Aika näyttää tuleeko edes koko pentua.

Rauhallisin mielin lähdemme viikonlopun viettoon. Titenkin toiveena olisi, että Miiru ilmestyisi kotiin tai mamma löytäisi sen jostain. Ei sitä tiedä. Agi rataa aijotaan jokatapauksessa käyttää ja ulkoillakin ahkerasti, jos säät sallivat.

Mukavaa viikonloppua!

Ulkotarhassa.jpg