Juhannus meni nopsaan. Mamma antoi herkkuja ja heilui kamera kädessä. Vain muutaman onnistuneen kuvan mamma sai meistä napattua. Tai oikeastaan minusta ja Wilmasta. Vietettiin kaikki mukava juhannus jälleen kerran ja ollaan nyt ihan vatsa pulloollaan ja väsyksissä kaikista nameista ja ulkoiluista. Wilma se on jaksanut juksennella ja hyöriä ulkotarhassa pitkin päivää ja on tälläkin hetkellä sielä. Me jäätiin tälläkertaa mökki reissulta pois. Eikä mammakaan sielä kauaa ollut kunhan kävi piipahtamassa.

1667980.jpg

Olen kehittynyt tassun annossa huimasti ja olen tietenkin heti tassua antamassa, kun mammaalla on nami kippo ja naksutin kourassa. Mitähän sitten seuraavaksi mamma keksiikään. Viikon päästä meillä on sellainen harjoittelu viikko, että harjoitellaan kovasti agilityä ja eri temppuja niin ulkona, kuin sisälläkin.

1667965.jpg

Juhannuksena on tehty hieman näyttelysuunnitelmia. Yksi esittelynäyttly olisi suunnitelmissa ja se olisi tuo KES-KIS:in Keuruu 11.10. Viimevuonna ei tuonne KES-KIS:in esit. näyttelyyn päästykään, kun mammalla oli jotain ihme menoja tai sellaista. Suomen maine coon-kissat ry järjestäisi 19.10. Raumalla esittelynäyttelyn, mutta se taitaa olla liian kaukana.
Seinäjoelle tiettenkin lähdetään syyskuussa 6.-7.9. ja tietenkin molemmille päiville. Eihän POH-KIS:in näyttelyä voi missata ja varsinkaan, kun on niin lähellä. Toivotaan todella lujasti, että POH-KIS järjestäisi esittelynäyttelyn tänä vuonna. Viimevuonnahan sitä ei järjestetty.