Tänään on ollut hirmu mukava päivä... ja tapahtunutkin sitä sun tätä.

Aivan ensiksi on mainittva kaikkein mukavin juttu. Ollaan nimittäin päästy oikein vapaana ulkoilemaan. Tai oikeastaan tämä juttu oli kaikkein merkittävintä Miirulle, kun on ulkoillut vain valjaissa ja ulkotarhassa löytymisen jälkeen. Mamma uskalsi päästää meidät vapaaksi, koska jos vaikka saataisiin nami, kun ollaan kiltisti mamman lähellä. ;)

Toiseksi sitten toinen toodi mukava juttu. Ragdoll Unto lahjoitti meille sellaisen hienon, rapisevan, mustan. Mienkähän sitä nyt kuvailisi.

Vaikea kuvailla, joten katsokaa omin silmin:

1619490.jpg

Tämä on vähän huono kuva, mutta eikös siitä erota, että tämä kapistus on putki, joka loppuu lyhyeen. :)

Sitten se hieman ikävämpi juttu, jonka Miiru  lahjoitti mammalle on se kakka kylpyhuonenn lattialla. Pitkä musta pötkylä. Hyi, yäk! Mamma vaan sanoi, että " kaikkea joudunkin teidän vuoksenne tekemään", ja siivosi kakan lattialta. Sitä tuli vähän pyyhkeeseenkin, mutta eiköhän se pesukoneessa puhdistu, kun vähän liottelee ensin hananalla.

Meidän pitäisi tässä tämän viikon aikana keritä tekemään uusi sivupohja. Kesäinen sellainen. Ei ole raaskittu viettää ihania, aurinkoisi ja helteisiä kesäpäiviä tietokoneen ääressä. Kyllä se ilmestyy. Suunnilleen tiedetäänkin millainen siitä tulee.

Vielä yksi pikku juttu. Tai oikeastaan kaksi. Blogin synttärit ovat keskiviikkona 11.6. Toiseksi saatte pian tutustua jengimme uuteen jäseneen...

Terveisin: Miuku