Jotkut kyselivät siitä Wilmasta milloin on syntynyt jne.  Aijoinkin laittaa nämä tiedot, mutta eihän kaikkea voi muistaa? Kiitoksia kaikille kehuista!
Syntynyt: 22.3. Eli ikää n. 3kk eli 12 viikkoa.
Karvan pituus: LK

Kuviointi on kyllä todella nätti. Muistuttaa Unton kuviointia. :)

Lähdemme siis huomenna kissojen match showhun Alajärvelle. Mukaan lähtevät Miuku, Miiru ja Wilma Wilhelmiina. Vilppu tulee tosin turistiksi. Hienosti kaikki antoivat pestä erityisen hienosti Miuku, sillä se oli hänen ensimmäinen pesunsa (en muista onko tippunut joskus pönttöön ja sitten jouduttu pesemään) ja se sujui lähes Miu-uitta. Ei ollut kuin ehkä hieman pitelemistä. Miirukin oli tavalliseen tapaansa kiltisti pesutilanteessa. En pessyt Wilmaa shamppoolla, sillä tosiaan lähtee vain turistiksi, mutta pitäähän Wilmaa opettaa pesuun jo pienestä lähtien. Eli puhtaalla vedellä tuli pestyä. Laukut on kutakuinkin pakattu, mutta kynnet leikkaamatta.

Kävin ostamassa kissoille kevytmetalli häkin, ettei tarvitse kolmen kissan kanssa olla hihnat solmussa. ;)

Miukun ja Wilman ensimmäinen näyttely. Miirulla 13. ja ainakin Wilmalla ja Miirulla syksyllä tulossa Seinäjoen näyttely.

Tälläinen tunnelma oli pesun jälkeen:

1642828.jpg

Toivotaan nyt huomiselle oikein ihanaa aurinkoista säätä. Näyttely on ulkona tenniskentällä. Laitetaan varmaan huomenna jotain raporttia.