Yksi näyttely jälleen takana. Vai pitäsikö mainita mätsäri. Oltiin harmi kyllä ainoat kissat tässä match showssa. Oli kuitenkin kiva, kun Wilmakin pääsi elämänsä ensimmäiseen arvosteluun. Eli ei tarvinnut Wilman tyytyä vain turistin osaan vaan pääsi näyttelemään, niinkuin me Miuku kanssa. :) Teitä varmasti kiinnostaa kuvasti miten me sijoituimme. 1. Miuku, 2. Wilma ja 3. Miiru. Iris Hakasaari oli tuomarina. On arvostellut kissoja ennenkin ja käyttänyt kissojaan näyttelyissä ulkomaillakin. Hän kehui meidän turkkeja ja sanoi, että ollaan kaikki tasaväkisiä. Piti varmasti Miukun väristä ja siitä, kun se venyi katsokaa vaikka:

1644934.jpg

Mamma ihmetteli, että miten Miuku oikein uskalsi kaiken tuon hälinän keskellä! Minä olin vähän ihmeissäni, kun arvostelu pidettiin ulkona. Wilmakin uskaltautui venymään, mutta ei ihan yhtä rennosti, kuin Miuku. Tuomari suositteli, että meitä käytettäisiin näyttelyissä.

Palkinnot olivat hienot. Saatiin hieno kierto pokaali Miukun ansiosta. Kaksi muuta pystiä ja kolme ruusuketta, sekä kolme ruokapurkkia siinä lauantain saalis. ;)

1644968.jpg

Aika sujui sukkelaan ja päästiin lähtemäänkin yhdeltä. Kiitoksia järjestäjälle!

Vielä muutama arvostelukuva.

Miiru:

1644993.jpg

Miuku:

1645002.jpg

Wilma Wilhelmiinakin pääsi elämänsä ensimmäiseen arvosteluun:

1645007.jpg

Kotisivuille tulee piakkoin juttua.