Nyt on kutakuinkin juhannus siivoukset saatu tehtyä. Eikä Wilmankaan tarvitse enää pelätä minkä nurkan takaa hyökkää märkä rätti. Juhannus on siis lähellä ja lauantaina taidetaan käväistä mökillä.

Kissojen  ruokavalion pitäisi koostua suurimmaksi osaksi lihasta. Siispä mamma antaa meille 1-2 kertaa päivässä raakaa lihaa. Esimerkiksi possun -tai broilerin fileesuikaleita maustamattomina. Meidän ehdotonta lempilihaa on possu suikaleet ja naudan jauheliha. Siksipä joka viikko on tarjolla näitä molemipia. Liha-ateriat syödään yleensä tässä illan suussa tai joskus saatetaan saada päivälläkin. Ilta-ateriaan kuuluu myös ihana kermaviili ja maustamaton voi, jota saadaan n. veitsenkärjellinen tai, joskus hieman enemmän. Silakka on myös meidän yksi ehdoton suosikki, jota on oltava aterialla yksi-kaksi kertaa viikossa.

Noita Royalin kitten raksuja minä Miukun ja Miirun ollaan taidettu popsia vähän liiankin (?) kanssa, kun ei enää muut meinaa maistua, mutta mamman vika, kun ostaa tuolle pennulle tuota kitteniä. Tietysti me niitä ahmitaan, kun eihän se pentu jaksa kaikkia syödä. Ei kippoa likaiseksi voi jättää. Onneksi ei olla ylipainoisia (*krhm* ainakaan vielä). Niin, eikä niitä hill´s:in pentu märkäruokaakaan voida millään vastustaa, vaikka mamma meitä aina yrittääkin estellä. :D

Maukas possu, kala, katkarapu illallinen.

1657646.jpg

Tässä possu, voi, kermaviili annos.

1657651.jpg

Tässä puolestaan on broikkua, kermaviiliä ja jotain märkäruokaa. Nam, nam...

1657698.jpg

Ja kaikkein päällimmäiseksi kermaviili, jauheliha, possunsuikale ateria, annos, iltapala jne.  

1657713.jpg

Olisi niitä enemmänkin ollut, mutta luulempa, että joku on tainnut pistää kuvat poskeensa, kun ovat olleet niin herkullisen näköisiä.
Tässä tuleekin ihan vesi kielelle. Täytyy tästä lähteä syömään. ;)

Terveisin: ruoka-asiantuntia Mirri