Kääk! Me huomattiin tänään, että meillä ei ole enää yhtään possumnsuikaleita, ei jauhelihaa eikä broikkuakaan pakastimessa eikä jaakaapissa! Ei ole edes yhtä ainuttakaan kalaa! Nyt mamma saisi lähteä kipin kapin kauppaan...ai niin, mutta no, siis tarkoitin, että huomisin. Pakkaa nämä päivät menemään niin nopeasti.

Sitten lisää huonoja uutisia. Meillä nimittäin on tälläkin hetkellä vierailulla koira! Miuku on ainut (meistä) joka on päässyt siihen tutustumaan. Meidän koira on tietenkin puhkunut intoa, kun talossa on toinenkin koira. Me ei oikein välitetä siitä, jopa Miukukin sille vieraalle koiralle sihisi. Se hyväpuoli näissä vieraissa on, että meitä paijaillaan ja kuka tietää vaikka ovi jäisi auki.

Vielä ennen sitä koiraa Miiru kävi ulkoilulla. Sillä aikaa, kun minä ja Wilma sotkettiin ja pudoteltiin valjastelu tavaroita alas kaapista, Miiru juoksi jonkun oksan perässä ihan hulluna. Miuku ei edes viitsinyt tulla katsomaan meidän kaapista pudottelu -seremoniaa. Se vain nukkui kauneusunia.

Tässä muutamia kuvia parvekkeelta Miukusta.

Nautiskeluaparvekkeella2.jpg

Ihanan aurinkoinen päivä tänään.

Nautiskeluaparvekkeella3.jpg

Nautiskeluaparvekkeella.jpg

Nautitaan nyt vielä. Huomenna taitaa nimittäin sataa vettä.