En meinannut millään päästä tietokoneelle, kun päivällä oli niin kaunis ilma, että oli oltava ulkona. Sitten taas rupesikin satamaan ja ukkostamaan (se siitä kauniista ilmasta). Äskenkin muutaman kerran jyrähti oikein komeasti, mutta taisi kiertää meidät kaukaa. ;) (Muoks. Tällähetkelläkin jyrähtelee jossain tuolla kaukana)

Lomailu sujui mukavasti ja kissat saivat paljon tuliaisia. Mm. uuden hammasharjan ja tahnaa, sekä uudenlaista shamppoota, jota Wilma taitaakin päästä likaisine tassuine ja turkkeine kokeilemaan. Hampaiden harjaukseenkin aletaan Wilmaa totutella huomisin.

Wilma pääsi ensimmäiselle valjastelulleen. Käytössä olivat Miirun siniset valjaat (hieman pienempikokoiset). En nimittäin mielelläni osta penruvaljaita erikseen, vaikka onkin mukavampi ulkoilttaa kissoja valjailla, kuin pannassa. Mirri on ainakin sitä mieltä, että häntä ei saisi valjailla kuljettaa. Näillä Miirun valjailla matka taittuikin mukavasti ja ripeästi. Valitettavasti mamman oli pakko keskeyttää retki ja näin joutui Wilma mamman jodolla lähtemään haistelemaan sisäilmoja. Palkkioksi Wilma saikin herkullista märkäruokaa, joka maistui niin hyvälle pienen lenkin jälkeen.

1722943.jpg

1722956.jpg

Täytyy tätä ruohoakin maistaa maiskis...maiskis...ihan erimakuista näissä valjaissa.

1722973.jpg

Näihin veikeisiin ulkoilutunnelmiin päätämme tälläkertaa.