Mietiskeltiin juuri tässä, että Miirun synttäreihin ei ole enää montaa päivää. 20. päivä on täällä jo pian! Mitähän se mamma taas väsää syntymäpäivälahjaksi saa nähdä...

Sitten ollaan tai pikemminkin mamma on miettinyt mitä kaikkea uutta meille pitäisi ostaa. Ainakin uusi katollinen kissan wc, koska vanhasta pohja hieman rikki (ei sentään tule hiekat lattialle). Uusi kuljetus boxi voisi tehdä terää, kun vanha on niin pieni ja toisesta korista taas kantokahva rikkoutunut. Myös uutta kiipeilypuuta kaipailtaisiin, mutta sen mamma varmaan nikkaroi itse. ;)

Me ollaan vielä nautiskeltu kesästä, vaikka ei enää niin lämpöinen olekaan. Pian alkaa syksy ja meillä on näyttekyitä ainakin kolmelle kuukaudelle. (Vaikka elokuu ei syksyyn kuulukkaan) elo -, syys -ja lokakuulle.

Wilma on ollut ulkoilulla oikea höpönassu, kun sotkenut narun tuolin/pöydän jalkoihin. Saatiin oikein makeat naurut. :D Miirulla puolestaan on ollut oikein komea, pullea massu, ei kuitenkaan liian. Ja mitenkäs sitten kaksoset. No meillä tietenkin oikein suloiset nassut. ;)

Loikoileenurmikolla.jpg

Miiru ja pullea massu.

Nautiskeluanurmikolla.jpg

Wilma höpönassu. Eräänä päivänä mamma jätti Wilman ulos narunpäähän ja kävi tietenkin tarkistamassa, että kaikki on kunnossa 3-5 min välein. Ja kuinka ollakkaan mamma kuuli ikkunasta pienen kisun maukumista ja täytyi rientää katsomaan mikä pikku Viltsulla on hätänä. Wilma Wilhelmiina oli korkealla, puunoksalla ja huusi apua. Mamma riensi hakemaan tikkaita ja kohta oli pienokainen turvallisesti alhaalla.

Nurmikolla.jpg

Tästä nassukuvasta voi pongata superr kauniin prinsessan lisäksi myös komean prinssin.

Nurmella-1.jpg

Kaunis, pörröinen nassu prinsessa poseeraa oikein somasti.