Sirpa ja Kollo-kissa antoivat meile haasteen...

...ja näin kuuluu tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi kissaa (tai ihmistä), jotka haastan tekemään saman perästä.
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Linkitän haastamani kissat (tai ihmiset) tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä"

Tässä onkin juuri sopivasti kohtia. Jokaiselle poppooseemme kuuluvalle löytyy oma. ;)

1. Mirri: aina mamman kyykkyessä kiipparoin häntä lähinnä olevalle tasolle ja hyppään selkään ja selässä matkustaessani pusken päälläni mamman hiuksia nekun ovat niin mukavat ja pitäähän niihin laittaa omaa hajua.

2. Miiru: kotona useinkin hieman säikyn vieraita ja joskus jopa menen piiloon näitä otuksia, mutta näyttelyissä taas olen oikea The Miiru, joka ei pahemmin tuomaritätejä tai setiä pelkää eikä niin välitä yleisöstä. Minulla on kuulemma jonkinlainen outo tapa säikkyä tavallisiakin tavaroita.

3. Miuku: mamma löytää minut usein mitä erikoisimmista asennoista (tällöin mamma yllättää minut jumppaamasta). Näitä liikesarjoaja/asentoja/liikkeitä teen villasukka korssa, lavuaarissa ja omilla pedeillä, matoilla jne.

4. Wilma Wilhelmiina: mamma sanoo, että minulta löytyy monia hauskoja ja omituisia käytöstapoja autojen jahtaamisesta erilaisiin ääntelyihin saakka. Nyt voitaisiin ottaa esimerkiksi tämä outo käytöstapani autojen jahtaaminen. Tai ainakin haluaisin jahdata niitä. Aina hihnassa katselen ohi kulkevia autoja seuraan niitä hetken katseellani ja kohta jo yritän kipittää perään. Mamma sanoo, että minulle tulee jonkinlainen "metsästysvietti". Tosin tämä tapahtuu aidan (joka siis on tien vieressä) tälläpuolen. 

5. Poppoon koira Nessu: minä taasen olen kaikkein kummallisin otus. Joskus päästelen kummallisia ääniä, kuten "muu" ja joskus yrtän sanoa "miau", sekä erilaisia yskimisiä ja yöh ääniä. Kyllä minä haukkuakkin osaan, mutta hyvin usein käytän myös noita muita oppimiani kieliä.

Ja tämä haaste lähtee seuraaville:

Homelo ja Eetu Pörri

Perditan jengin

Musta ja Harmaa

Wallu, Kisu ja Panda

Uolevi ja Kalevi