Pitkästä aikaa Mirri karvakuningattaren kuvapäivityksiä ja omia kuningattaren persoonallisia poseerauksia. Tässä siis niin vanhempia kuin suht tuoreita kuvia Mirristä:

Laulavakarvakuningatar.jpg

"Joulu yö juhla yö...!!!"

Miirunkommentit.jpg

"Aargh! Lopeta tuo hoilaaminen ei tässä kuule edes omia ajatuksiaan!"

Poseeraasislll.jpg

"Pyh, vai et sitten parempaa ruokaa voinut tarjota".

Poseeraasisll4.jpg

"Ai poseerata pitäisi"

Poseeraasisll3.jpg

"No olisit nyt heti sanonut!"

Poseeraasisll.jpg

"Zzzz... ei enää salamavaloja kiitos olen liian uupunut tähti poseeraamaan..."

Poseeraasisll2.jpg

"Yritätkö sä sokaista mut? Häh?"

52.jpg

"Hei katsokaa kaikki, mulla on uusi kaulapanta!"

51.jpg

50.jpg

"Joo, mutta nyt tämä poseerailu saa riittää ja paparatsi voi siirtyä kauemmaksi... tämä katti lähtee tästä päivälliselle..."

Mamma huom! Tällä viikolla onkin ollut paljon kiireitä niin koulujutuissa kuin kotosallakin ja tietokone on tiltannut niinkuin myös oma terveyteni. Eli olen sairastellut nyt muutaman päivän on nimittäin ollut kuumetta ja  päänsärkyä siksi blogikaan ei ole päivittynyt viikolla. Yritetään nyt saada viikonloppuna taiteiltua uusi sivupohja ja jos niitä kotisivujakin kerkeäisi päivitellä...

Edit. 22.03 Unohdin mainita, että olen nyt vihdoin löytänyt sellaisen namin josta Wilmakin tykkää. Neitihän on nirsoillut herkkujen suhteen eikä mikään Whiskasin nami tai muukaan naksu ole kelvannut. Wilmalle on nyt alkanut kevata joulukalenterista tulleet minttu -ja maitonapit ja näitä herkkuja tyttö syökin mielellään. Hyvää viikonloppua kaikille kamuille ja blogissa käyville!