Olen tässä tänään vähän miettinyt alkuvuoden näyttely suunnitelmia ja päädyin kuitenkin siihen, että lähdetään nyt helmikuulla KES-KIS Juväskylään (15.2.) ainakin sunnuntaille. Pääsen siis taas käpäilemään Untoa ja Eetua ja muidenkin tuttujen kissoja. ;) Toivotaan nyt kovasti ettei karsiuduta vaikka maksan vasta tänään.

Jyväskylän jälkeen suuntaamme maaliskuulla POH-KIS Laihialle (7.-8.3.) molemmille päiville. Sinne maksan myös lähipäivinä. Kesän ja loppukevään näyttelyt ovat sitten vielä niin kaukana etten ole ehtinyt yhtään suunnittelemaan. Toki jos lähellä järjestetään joitain tapahtumia tai mätsäreitä niin niihin varmasti osallistutaan. Luultavasti syksyllä kuitenkin käydään PIROK:n näyttelyssä ja sinne mennään ainakin toiselle päivälle.

Niin ja Miiru ja Wilma ovat sitten molemmat mukana Jyväskylässä ja Laihialla. Pitää nyt sitten lähiaikoina tehdä kallis reissu eläinlääkäri-tädin luo ja siruttaa molemmat kissat, leikata Wilma ja vielä Miirulle pitäisi antaa rokotus, kun se meneekin tässä muistaakseni helmikuulla vanhaksi. ;)

Täyttelin tuossa äsken POH-KIS:n vuoden kissa lomakkeita ja yllätyin, kun Miirulla oli kolme 4. tulosta (!) niin ja sitten se komea LKU 1. NOM tulos heti ensimmäisenä. Sain jopa laitettua lomakkeeseen yhden varatuloksen. Wilmalla taas komeilee kaksi hienoa sijoitusta lomakkeen tulos osastolla.