Kerrottiinkin tuossa viime kirjoituksessa kuinka stressi aiheutti, että Miirun turkkiin ja vähän Wilmankin nousi hilsettä sielä näyttelyssä ennen arvosteluun menoa. Nyt stten pitäisi saada tuo hilseily loppumaan tai edes vähenemään ja mamma ostikin aivan ensiksi sieltä näyttelystä jotain tahnaa jossa oli myös kalaöljyä ja joitain vitamiini tabletteja.

No, tuo tahna maistuu pelkästään Wilmalle (vähän liiankin hyvin) ja Miirulle uppoaa silloin tällöin, tosin mamma sekoitta sitä tahnaa joskus Miirukan ruokaan ja silloin laskee alas ihan hyvin. Mirrille ja Miukulle se ei lainkaan maistu.

Ne tabletit on sitten aivan propleema tapaus nimittäin niitä ei syö kukaan meistä! Mamma kuitenkin keksi miten saa huiputettua Wilmaa. Tablettia pitää vain vähän pyöritellä siinä vitamiini-kalaöljy tahnassa ja sitten uppoaa aivan mainoisti. Joskus mamma yrittää höynäyttää meitä muitakin ja sujauttaa sen tabletin ruuan sekaan, mutta eihän me nyt niin tyhmiä olla, että mentäis syömään se tablettikin. Ruoka kyllä syödään, mutta se ylimääräinen valkea löntti me jätetään keskelle lautasta koristeeksi.

Nyt tuo mamma etsii kaikenlaisia hilseen poisto ohjeita ja harjailee meidän turkkeja joka päivä ja nyt me syödään joitakin turkinhoito raksujakin.

Photobucket