Me (taikka lähinnä Miiru, mutta vastataan nyt kuitenkin kaikki) saatiin  tuommoinen haaste Maxilta ja Morrikselta ja vastataan siihen nyt sitten pitemmittä puheitta.

Meemin säännöt:

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.

2. Kirjoita säännöt blogiisi.

3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.

4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.

5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.

6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen

 

Elikkä elikkä...

Miiru
1. Tuli nyt tässä vain mieleen, tällainen ajankohtainen juttu joka sattui tässä päivällä. Sitä ei tapahdu kovinkaan usein, mutta silloin tällöin kuten esierkiksi tänään. Elikkä tuossa päivällä tultiin ihan rauhassa sisälle ja yhtäkkiä pantteri huomasi, että hei hetkinen tuossa edessähän on aivan oudon näköinen kenkä! Monohan se siinä ja sitä piti muutaman kerran läpsiä ennenkuin uskalsi mennä ohitse. Tietysti kuka nyt uskaltaisi noin vain mennä oudon kapistuksen ohi ties vaikka purisi jotain talon henkilökunnasta! Miirulla on siis pakkomielle läpsiä uusia tavaroita ihan vain varmuuden vuoksi. 8)

 

2. Sitten semmoinen juttu että kotona olen hyvin varovainen kaikkien uusien tuttavien ja ihmisien suhteen, mutta näyttelyssä taas esiinnyn eri tavalla elikkä olen paljon rohkeampi ja annan tuomareiden käsitellä itseäni mau'uitta. Eihän ole hyvä antaa ihmisille ja kissoille huonoa kuvaa itsestä. (Mammalle kyllä yritetään joskus ryppyillä mutta ei tokikaan tuomareille...)

 

 

Wilma Wilhelmiina
3. Pikku Wilma-vauvastahan noita asioita keksisi vaikka millä mitalla, mutta laitetaampa nyt sitten vain pari. Niinkuin varmaan tiedätte niin tabby prinsessalla on tapana repiä kaikki paperirullat riekaleiksi (lukuunottamatta keittiössä olevaa talouspaperirullaa, ihme kyllä).

 

4. Toisena asiana on myös yksi mielipuuhista. Wilmalla on sellainen (joillekin harmillinen toisille ei...) tapa, että pikkuinen siis kantaa aivan kaikkea suussaan ympäri taloa ja pahimmassa tapauksessa pureskelee pöydälle vahingossa jäänyttä kaktusta! Hohhoi että tällaista Wilmalla.

 

 

Miuku
5. Todella ystävällinen ihmisiä ja koiria kohtaan, mutta aivan toisenlainen kissoille tämä tyttö nimittäin on tämän talon kunkku ja ei oikein pidä jos Mirri tai muuta alamaiset yrittää pmotella.

 

 

Mirri
6. Aina mamman kyykistyessä Mirri hyppää selkään ja alkaa kehrätä sekä tietenkin samalla vähän hieroa selkää ja välillä nipistellä kun kynnet tulee paidan läpi.

 

 

Tämä haaste lähtee sitten suraaville:

 

1. Elvis pojulle

2. Lululle, Lealle ja Lotalle

3. Herra mäykyselle

4. Mustalle ja Harmaalle

5. Maustetytöille

6. Wallulle, Kisulle ja Pandalle

 

Ps. Jonnalle vielä sellaista tiedotusta, että Laihian kuvat tulee sähköpostilla luultavasti huomenna! ;)