En sitten enää jaksanut raskaan näyttelyviikonlopun jälkeen tulla kirjoittelemaan, mutta nyt sitten niitä tuloksia.

Lauantaina meni hurjan hienosti molemmilla. Tuomarina siis Arja Martikainen, joka kehui paljon Miirun turkkia ja sanoi mm. että kissa on karehdittavassa näyttelykunnossa (Jess! ei ollut hilsettä ja turkki kiilksi ja tuntui silkkiseltä. Kovan työn tulos oli siis tuo). Wilman turkki oli myös hyvässä kunnossa ja Martikainen kehui rauhalliseksi ja sain jopa hetken venytettyäkin kissaa. Molemmat olivat omissa luokissaan 2. ja kehuja tuli arv. seteli täyteen. Unto Mononen oli upeasti koko näyttelyn paras lk kotikissa! Hurjat onnittelut vielä kertaalleen!

Sunnuntaina meidän kattuksia arvosteli Dorte Kaae tanskasta. Wilma käyttäytyi jälleen ihan mukavasti lukuun ottamatta muutamaa miukaisua jotka pääsivät parhaan valinnan loppupuolella. Wilmalla oli ilmeisesti kova nälkä, kun tuomari syötti prinsessalle keksiä ja ihme kyllä pikku prinsessa söi aivan intona! Kukkakin meinasi tuhoutua, kun Wilmuska yritti maistaa sitäkin. (Niinkuin olen joa aiemmin kertonut, että Wilma kantaa milloin mitäkin suussaan välillä koiran luita ja välillä taas jotain pieniä savesta muovattuja kaninpäitä :D). Niin eli sijoitus oli sitten 3.

Miiru käyttäytyi yllättävän hyvin ja turkki oli pysynyt hienossa kunnossa. Poika käyttäytyi tavalliseen tapaansa rauhallisesti ja antoi tuomarin jopa venyttää. Dorte piti kovasti Miirun väristä ja turkin laadusta ja laittoi kissan paneeliin! Eli tulos oli 1. NOM! Koko näyttelyn voitti kuvankaunis Fifi neitonen. Kyllä olen ylpeä pojasta!

Wilma tosiaan palkittiin sunnuntaina vuoden kotikissana ja vuoden kissat olivatkin omassa häkkirivissä mahtavat ruusukkeet esillä. Palkinnot olivat hienot! Ruusukkeen lisäksi saatiin ruokakuppi, kaksi lahjakorttia (käy vain Helsingissä...täytynee tehdä sinne reissu joskus kesän aikana) ja vielä hinon kunniakirjan.

Kuvia otin sekä omista kissoista että vähän muidenkin kateista täytynee sitten lähipäivinä laittaa kuvia ja vaikka arvostelutkin samaan läjään.

Kerrassaan upea näyttelyviikonloppu Laihialla ja seuraavaksi suunnataan luultavasti toukokuussa Tampereelle, jossa ollaan aika varmasti lauantaina.