Meidän viime kirjoituksesta on taas kulunut aivan hävettävän kauanaikaa tuon mamman takia, kun se vaan jaksaa hypätä joka paikassa näin kesällä. Aiheita kirjoittelemiseen olisi löytynyt rutkasti, mutta minkäs me sille mahdetaan, kun kirjuria ei näy mailla eikä halmeilla.

Wilma on saanut siirtyä pariksi viikoksi almo-liha ruokavalioon ja siihen neiti onkin suhtautunut iloisin mielin. Mamma ajatteli koittaa jättää Wilmalta hetkeksi raksut pois ja tarkkailla vähän ulosteen määrää. Raksujen kuulemma pitäisi vaikuttaa siihen.

Saatiin tietää myös semmoinen juttu tällä viikolla, että mamma olisi kiikuttamassa huomenna Wilmaa Ylivieskaan match show:hun, mutta mamma ei (vieläkään!) tiedä mitä se aikoo asian kanssa tehdä. Vikö se Wilman vai eikö. Kai se selviää illan mittaan.

Me ollaan tässä koko porukan kanssa mietitty, että kuinka meidän uusi aktivointilelu toimii. Mamma on tuhlannut taas rahojaan pyöreän malliseen aktivointileluun johon laitetaan palloja sellaisiin kuoppiin. Ei olla vielä ehditty testaamaan kuinka se toimii eikä edes kuvaa olla otettu, mutta kaikki aikanaan.

Sitten vähän semmoista epämiellyttävämpää asiaa. Mamma on nimittäin taas jättämässä meidät kissa raukat tänne yksin kuumaan taloon! Se lähtee ensiviikolla Riikaan ja palkkasi meille jonkun hoitajan. Lähtee vaan lomalle ja jättää meidät kissa poloiset tänne yksin hajottamaan paikkoja! Sehän olisi yhtä hyvin voinut lomailla täällä kotona meidän kanssa, mutta muualle päin se vaan aikoo häipyä.

Muuten meidän päivät on sujuneet samaan vanhaan malliin, ollaan

syöty,

Sypttelee.jpg

löhötty,

Lhilee.jpg

ulkoiltu,

Ulkoilee.jpg

leikitty ja

Leikkiihyhenhuiskalla.jpg

nautittu lämmöstä.

Ulkoileekielipitkll.jpg