Meidän Jkl:n näyttely viime sunnuntaina sujui mukavasti. Auto startattiin n 10 min vaille 6. Alkumatkasta tabby prinsessa vähän yritti taas laualaa liiankin kovalla äänellä, mutta kyllä tuo kissa hiljeni, kun huomasi, että nyt menee nuotin vierstä. Kerran tuli kökkökin boxiin samoin pisut, mutta onneksi saatiin ongittua ne kököt pois ennenkuin rinsessa ehti liata itseään pahemmin.

Näyttelypaikalle tultiin jo hyvissä ajoin puolta tuntia ennen ell tarkastuksen päättymistä ja ehdittiin jopa pysähtyäkin pari kertaa. Häkki kuntoon ja sitten oltiinkin jo valmiita pongailemaan tuttuja. Päivä sujui tavalliseen tapaan kissanruokaa ostellessa ja tutuille jutellessa ja vähän arvostelujakin katsellessa ja kuvaillessa.

Wilma käyttäytyi suht rauhalliseen malliin ennen arvostelua ja ihan mukavasti pöydälläkin. Rinsesa antoi oikein tuomarin (Minna Krogh) nostella ja tutkailla. Wilma oli kuitenkin pienessä jännityksessä eikä kyennyt leikkimään. :D Venyttää tyttö kyllä antoi. :)

Paneeliin lähti Wilhelmiina, toinen oli Susanna, Kolmas nätti häkkinaapurimme ja Wilma tuli neljänneksi. Tuomari kertoi tabbyneidon olevan vielä niin nuori muihin verrattuna, että sai nyt jäädä neljänneksi.

Loppupäivä menikin nopsaan ja päästiin jo ihanan aikaisin lähtemään kohti kotia, jo reilusti ennen viittä! Hurjan mukava näyttelypäivä jälleen!

Kuvia ja arvosteluseteli tulee näkyviin sitten kun ehdin niitä latailla ja suomennella. :)