Arvakkaapa mitä kamut! Nyt meiltä on lähdös kaksi-kolmevauvvelia uusia seikkailuja päin. Siis ne saa oman ja pysyvän kodin. Tulle ikävä niitä palleroisia. :/ Jeremias pääsee/joutuu luultavasti Helsinkiin.

690899.jpg

Tuas ylhäällä olevas kuvas ne ny nauttii ne Vili ja Sandra juhannuksesta.

Me saatiin kaksi uutta kamua blogilistalle! Maxi ja Morris älkääkä missään tapauksessa unohtako Miukun-, älkääkä meidän kissajengin blogia! Muks. Jokohan nyt Maxin ja Morriksen linkki toimis?

Mami kävi eilen, sadeppäivänä kangas kaupas. Osti sieltä Miukulle näyttelyverhokangasta ja petikangasta. ;) Sadaan näemmä uudet pedit, kaikki kolme. Koko eilinen päivä maattiin vaan eikä paljo muuta tehty.

Mä en meinaa nyt millään parantua tästä näyttelykuumeesta. Mami on jo parantunut, mutta miksi en mä?? Kai meidän pitäisi järjestää joku oma näyttely. Se voisikin olla oiva lääke mun näyttelykuumeeseen. Me pidetään täällä peukkuja pystys koko ensi viikonlopun, niillle, jotka lähtevät Jyväskylän näyttelyyn. Meillä on vielä aikaa valmistautua näyttelyymme, mutta teillä muilla ei enää kovin ole aikaa. Hauskaa näyttelymatkaa teille muille!

Kissakuvahaasteen viikko olisi varmaan nyt meillä... Minkähän kuvan sinne laittaisi. Aihe taisi olla vauhti (?)