Lauantaina en enää ehtinyt laittaa minkäänlaista raporttia tulevasta näyttelystä, kun piti vielä viimeistellä Wilman uudet näyttelyverhot ja sen sellaista.

Sunnuntaina tosiaan suunnattiin Tampereen suuntaan yhden kissan, Wilman, voimin ja matka sujui tällä kertaa ilman Wilman lauleskelua, kun tyttö oli niin nukuksissa, että ei muistanut sanoja enää ensimmäisen säkeistön jälkeen (onneksi). Maukumiset jäivät siis vähäiselle.

Ent. Pirkkahalliin saavuttiin hyvissä ajoin ja sitten alkoikin häsläys häkkipaikasta. Kaksi vaihtoehtoa, ja päädyttiin lopulta syötävänsuloisten ocicattien keskelle rinkiin 9. Kotikissoja ei paljoa niille tarkoitetussa häkki ringissä ollut ja häkin edusta olisi ollut niin ahdas, että mieluumin otin pentukuumeen vastaan siinä kun oli hurmaavia OCI pentuja aivan parin metrin päässä <3 <3  Päivä sujui nopeasti tuttuja bongaillessa. Adamiakin kävin moikkaamassa kuten samoin ihanaa Yasmin:ia jota meillekin jo kaupiteltiin. :) 

Tuomarina oli Helene Reiter (D). Mielestäni suht tarkka ja mukava. Pöydällä Wilma oli ihan kiltisti, mutta tuomarin hetken nosteltua pääsi tabby-neidin suusta pari valittua sanaa; miu ja mau. Jonkin verran Wilman huomio kiinnittyi myös leluihin, mikä oli positiivinen yllätys näin parin jäykän esiintymisen jälkeen. 

Helene valitsi Wilman neljänneksi neljästä kissasta (vain neljä HCS naarasta!) Järjestys meni muistaakseni seuraavasti Wilhelmiina, Susanna, Pepita, Wilma . Tuomari perusteli tehneen päätöksensä kissan iän mukaan ja sanoi "because this cat is little bit older" osottaen Pepitaa. Että tällainen tuomari. Hyvät arvostelut kuitenkin saatiin melkein joka kohdassa Ex.

Paneelissa jännitettiin Adamin sijoitusta ja hurrattiin kovatsi Adamin voitolle! Poika valmistui vielä JW:ksi! Onnittelut vielä tätäkin kautta! Samoin Yasminin hieno menestys hymyilytti. :)

Todella mukava näyttelypäivä vaikka aivan sellainen näyttely ei ollutkaan mitä odotettiin esim. yllätyttiin siitä, että näyttelypaikkana oli D-halli ja eurotyylinen näyttely mikä tuotti hankaluuksia, kun yleisöä pukkasi ringin sisään... Kivaa oli ja yritetään päästä PIROK:in näyttelyihin myös ensivuonna!

Kuvia tuli otettua taas aikamoinen määrä ja niitä on luvassa heti Jyväskylän näyttelykuvien julkaisun jälkeen. Eli luultavasti viikonloppuna.

Nyt taidan painua pehkuihin, kun sunnuntain näyttely tuntuu jäsenissä vieläkin. ;)