Kiitos SSESY:lle tästä hyvin järjestetystä kattiakanssa! -kissatapahtumasta! Palkinnot olivat superrr MAHTAVAT! Paikka oli viileä ja ihmiset mukavia. Kiitos seurasta!

Poseeraamtsrissruusukkeenkera.jpg

Hurjan mukava tapahtuma. Sielä oli muutama vanha tuttu. Esim. Manuel (jonka faneja olemme) ja joka oli tänään BIS! Tietenkin myös Manuelin palvelijat olivat paikalla. Onnittelut vielä kerran! Wilmalla meni tänään upeasti, Wilma sai punaisen (paremman sininen siis huonompi) nauhan ja oli hienosti 2. häviten vain rotukissanpennulle. Tuomarina Kirsti Koivula. Niinkuin aijemmin mainitsimme palkinnoista olivat ne todella hyvät. Kaikenkaikkiaan pentuja WIlman luokassa oli seitsemän.

Agilitynäytös meni kivasti. Wilma loikki radan viisi kertaa. Saimme mukaan myös muita kissoja ja toivottavasti uudet kokelaat innostuivat agilitystä. Wilmaa siliteltiin, rapsuteltiin, aijailtiin ja paijailtiin. Paljon kehujakin saatiin. Viltsu oli mielissään uudesta ystävästä, jota häntä pörröllä katseli. Tapauksesta en itse saanut kuvaa, mutta joku kuvaaja kyllä kuvaili. Myöskään agilitystä ei saatu, kuin muutama kuva, kun kamera tilttasi. Toivottavasti näitä kuvia löytyy jostain. Saa laittaa osoitetta jos joku lukioista löytää. :)

Näyttelysuunnitelmiinkin tuli lisäystä. Sain nimittäin kutsun rotukissojen esittelynäyttelyyn Kokkolaan. Järjestäjänä Kattikaverit ry, joka on muuten perustettu vuonna 2007. ;)
POH-KIS:iin enää kaksi viikkoa ja sielä tuomareina:
Miirulla LA, Inna Shustrova ja SU Sara Ojaniemi.
Wilma Wilhelmiinalla taas LA, Arja Martikainen ja SU, Irina Sadovnikova.  

Kerrassaan mahtava tapahtuma ei voi muuta sanoa. Kiitos! Huomenna lisää kuvia ja päivityksiä kotisivuille.

Edit. Pongattiin Miuku tapahtuman mainoksesta.