Perjantaina ei enää keritty laittaa raporttia, kun oli niin myöhä. Pitää kertoa, että mamma oli kadottanut johonkin kuljetuskoppini. Kyllä se sitten etsinnän jälkeen löytyi.
Eilen oltiin Jyväskylässä näyttelemässä. Oli hyvä sää aijellessa. Ei ollut liian liukasta, eikä kuumakaan autossa.
 Siellä oli myös Eetu Pörri ja muitakin tuttuja, jotka ovat tämän päivänkin siellä. Näyttelypaikka oli ihan kiva. Aika viileä siellä oli ja piti kävellä toiseen päähän hallia, kun arvostelut olivat siellä. Ne olivat ainoat huonot puolet. Oli ihan kivasti tilaa jne.
Ja tulokset LKUissa olivat seuraavat: 1. Unto Mononen, 2. Romeo, 3. Paavo, 4. Miiru , 5. Eetu Pörri. Parhaimmat jäivät viimeisiksi.
 Se tuomari jätti yhden lauseen kesken. Voi harmi. Se oli juuri sellainen kohta jossa minua kehuttiin.Vaikka setelihän oli täynnä kehuja. Voin laittaa arvostelusetelin tänne näkyviin joskus myöhemmin.

Miiru


Mamma osti Mirrille ja Miukulle vähän tuliaisia: Muutama aktivointipallo, nameja, jotka ovat hyviä hampaille, uusi harja, monta näytepussia (ainakin kahdeksan) ja erilaisia märkäruokia, sekä vielä linnunsulka huiska, joka maksoi n. 10 euroa!

Photobucket

Poseerausta ruusukkeen kera.

 Miiru

Arvostelussa.

Photobucket

Häkki no: 544. Eetu Pörri ja Romeo häkkinaapureina.