Sain tuossa muutama päivä takaperin tietää, että KES-KIS:in näyttely ei luultavasti olekaan alku kesästä vaan siirty johonkin kauemmas ehkä elo-syyskuuhun. Nyt sitten olen kovasti miettinyt, että ilmoittaakko kissat Tampereelle vai ei, vaikka edes kyyti ei ole varmaa. En kuitenkaan haluaisi kovin pitkää näyttelytaukoa rotukissanäyttely puolella. Näyttelemisestä ei kyllä kissoilla ole pulaa tänä kesänä, koska muutama mätsäri on jo nyt tiedossa.

Voi kun on vaikeaa tämä päätöksen tekeminen. Syksymmällä olisi sitten ainakin kahdet rotukissanäyttelyt tiedossa jos ei keskisin kesän näyttelyä tulekkaan, mutta olisi ainakin viiden-kuuden kuukauden näyttelytauko jota hädin tuskin kestäisin! ;) Tietysti voisihan sitä kyytiä metsästää esim ISROK Siilinjärvelle kesäkuussa. Katsotaan nyt sitten...

Sitten harmaita hiuksia on tuottanut myös blogin uudistaminen. Tietenkin sivupohjaa fiksailen, mutta ajattelin myös muuttaa laatikoita ja sivuja ja järjestellä vähän helpommin luettaviksi.

Myös kotisivuja olen uudistellu ja kotisivujen uudistelu loppuu varmaan viikonloppuna, mikäli nyt saan ne tehtyä valmiiksi.

Lopuksi vielä (ehkä pari viikkoa vanha) kuva Miukusta ja sen kamusta joka on ainut jota Miuku ei komentele. (Nessu-koiralla aivan hirveän näköinen turkki. Tässä viikko takaperin vähän trimmailtiin sitä, mutta laitetaan nyt tässä lähipäivinä turkki kerralla lyhyeksi ja nypitään sitten kaikki irtokarva pois.)

Photobucket

" Eiks tolla koiralla oo vähän paksu karvapeite?"