Kun ei ole tapahtunut mitään jännää ja kaikki päivät ovat olleet melkein saman laisia, niin ei myöskään ole mitään kirjoiteltavaa.

Olen vain katsellut ikkunasta, kun pihalla on satanut ja tänään on kerrankin jotain "uutta"  ja erilaista eli auringon paiste. Lihavarstot täytettiin toissa päivänä kaikenlaiilla lihoilla ja syötiin kaikke broikut loppuun, tai ainakin me mamin kanssa luulimme, mutta pakastimesta löytyikin viellä muutama pakkaus. Ei olla tässä keksitty edes mitään uutta leikkiä, eikä "ruokavinkkiä".  Kuvia ollaan keskiviikkona latailtu meidän kuvagalleriaan. Jonka osoitteen löydät tuosta sivusta. ;) Teeidän kamujen blogeihinkaan ei olla pitkiin aikoihin keretty kirjoitella, kun on ollut kaikenlaisia "kiireitä", kuten omien kotisivujeni teko. Kotisivujeni osoitteen kerron vasta myöhemmin. Ehkäpä kenties tänään tapahtuisi jotain uutta? Eihän sitä koskaan tiedä.

Niin ja me yhtenä päivänä kokoustettiin kaikenlaisista asioista Mirrin ja Jermiaksen kanssa, esim sovimme vahtivuorot ym. JA jeremias käyttäytyi vähän kurittomasti ja oli huonolla päällä jälleen kerran... eihän Mirri sitä raaskinut lätkäistä, vaan mun sitten piti. Todistusaineistot:

794058.jpg

Kuva on jostain syystä aika sumuinen.

794060.jpg

Mitäs sä kuule sanoit?

784709.jpg

Hyi, Jeremias!

Nyt olemme kuitenkin päättäneet tehdä niin, että tietokone pääsee "lomalle" muutamaksi päiväksi ja ehkäpä ensiviikolla keksittäisiin jotain kirjoiteltavaa. :) Lomalle jäädään, mutta ihan kotona oleskellaan, ja leikitään maminkanssa kivoja leikkejä. ;) Joten olemme nyt tauolla! Tämä koskee myös762835.jpg ja 762759.jpg blogia.

794049.jpg