Nyt on tullut reissu tehtyä ja mukavaa oli. Kissatkin olivat kuulemma pärjäilleet ihan mukavasti eikä mitään ihmeempiä katastrofeja oltu saatu aikaan. Mitä nyt pari kertaa vesi kupponen oli saatu kaadettua ja sen semmoista pientä jäynää.

Poikkesin Latvian reissun kotiin paluu matkalla helsingin Megaeläimessä kuluttamassa molemmat vuoden kissa kilpailusta saadut lahjakortit. Niillä ostettiin 4kg Royal Canin Maine Coon raksuja ja 10 pussia Almon Jellyä sekä 9 purkkia myöskin Almoa. Lisäksi vielä ihan rahalla tuli ostettua kolme pakkausta pihvitikkuja ja lahjakortilla ostetuiden Almo Nature purkkien lisäksi vielä 11 samanlaista lisää. Kyllä nyt riittää ruokaa hetkeksi aikaa, vaikka nopeastihan nuokin kuluvat, kun on neljä kissaa talossa. Niin juu, ja tulihan sieltä Riikastakin ostettua pieni tuliainen kissoille. Nimittäin semmoinen keppilelu jonka päässä oli hiiri.

Elokuu alkoi ja se tarkoittaa, että Miirun synttäreihinkään ei ole enää pitkä aika. 19 päivää ja poika täyttää 4! Vastahan se oli semmoinen pieni musta pallero.

Jyväskylän näyttelykin lähestyy kovaa vauhtia. Harkinnassa olisi vielä syyskuun PIROK, jos tuolla Jkl:n näyttelyssä ei mitään ihmeitä tapahdu. Wilman pitäisi nimittäin saada TP, että pääsee sinne Laihian voittaja näyttelyyn. Miirullahan se on jo eikä siis ole mitään paineita sen kohdalla.

Agilityä en ole treenannut Wilman kanssa pitkiin aikoihin ja päätimpä siis, että olisi aika aloittaa, kun kerta on se agi näytös siellä SSESYn mätsärissä tulossa. Sehän on silloin lauantaina päivää ennen KERS-KISin näyttelyä.

Loppuun vielä pari kuvaa latviassa tavatuista parista villikissasta.

...eipäs nyt kone suostukkaan lataamaan mitään kuvia, joten koitan päivitellä kuvat tänne illemmalla.