Tässä yksi päivä mamma meinasi kirjoittaa, mutta ei sitten voinutkaan, kun photobuckettiin ei jostain syystä päästy. Salasana tai käyttäjätunnus muka väärä!? Olisimme nimittäin laittaneet muutamia hauskoja ja suht hyviä otoksia nyt menneeltä kesältä ja syksyltä. No katsotaan jos tässä jokupäivä sitten Saataisiin ladattua kuvia. Vuodatukseen ei mamma kuulemma jaksa ladata, kun se kestää liian kauan. -Mikä laiskuri!

Sivupohjasta saatiin muuten hyvä, mutta teksti aivan liian pienellä, joten näinollen ei olla saatu sitä(kään) vielä tehtyä. Eikö tässä kuitenkin ennen joulua sekin valmistu ja kotisivut päivity. :) Toivotaan näin.

Pian on joulu ja mamma onkin nyt ansaitulla lomalla. Kyllä ihminen on kovasti töitä tehnyt eivätkä kokeetkaan ole aivan päin mäntyä menneet itseasiassa aika hyvin. ;) Muutamia lahja ostoksia sen (...korjaus hänen...) kuulemma vielä pitäisi tehdä, vaikka kävikin tänään kaupassa ostamassa meille jotain pientä lahjaa. Kalenteristakaan ei enää löydy montaa avaamatonta luukkua joten joulu on jo lähellä!

Hyvää joulun odotusta kaikille! Eiköhän me tässä vielä ennen joulua kirjoitella ja laiteta niitä vanhoja kuvia kunhan saadaan tuo Photobucket toimimaan. Niin ja niitä jouluisempiakin kuvia on kyllä luvassa!