Meillä on taas ollut välipäivät netti pimeänä, mutta onneksi nyt saatiin edes tämä toinen kone nettiin. Tosin tämä kone on paljon paljon hitaampi eikä sen takia nyt viitsitä laittaa tänne yhtään kuvaa vaikka oltais haluttukin.

Meidän joulu meni oikein mainiosti syömällä paljon herkkuja (pari kinkunpalaakin saatiin kokainen maistaa, se oli parasta!). Pari lahjaakin saatiin. Toisessa oli nameja ja meidän lemppari märkäruokia. Isommassa paketissa taasen tosi siisti iso kuljetuskoppa! Kyllä nyt kelpaa matkustaa niin näyttelyyn kuin eläinlääkäriinkin. ;)

Vuosi on kulunut hurjan nopeasti. Tuntuu kuin vasta oltaisiin oltu meidän vuoden ensimmäisessä näyttelyssä, Jyväskylässä. Tänä vuonna taidettiin rikkoa meidän rotukissanäyttelyissä käynnin ennästys. Näyttelysaldo oli tänävuonna seitsemän. Niistä seitsemästä näyttelystä kertyi taas kovasti kemusta ja paljon uusia kavereita. Vaikka Miiru kävi ainoastaan viidessä näyttelyssä, taitaa sen pistesaldo olla korkeampi, kun Wilman, joka puolestaan pyörähti seitsemässä näyttelyssä, joista kuusi kertaa käväisi tuomarin pöydällä. Pitäisikin tässä jo pikku hiljaa alkaa täyttelemään vuoden kissa kilpailun lomakkeita. ;)

Vuosi oli ylätyksiä täynnä varsinkin näyttelyiden kannalta. Wilman käyttäytyminen muuttui alkuvuodesta ujommaksi mitä se oli viimevuonna ollut, kun taas nyt loppuvuodesta se oli jälleen oma itsensä. Miiru puolestaan sai pitää pienen näyttelytauon, vaikka hienosti keräsikin jo alkuvuonna yhdet NOM pisteet tililleen.  

Miukun ja Mirrin arki päivät kuluivat tänäkin vuonna tavalliseen tapaan löhöillen, ulkoillen ja syöden, leikkein sekä agilityillen. Yhdestä pentueestakin saivat huolehtia ja pennut lähtivät kolmen kuukauden kuluttua uusiin koteihinsa ympäri suomea.

Bloggailu tänä vuonna jäi hieman vähemmälle mitä viime vuonna, mutta eiköhän nyt sitten ensi vuonna kirjoitella sitäkin enemmän. Meillä onkin pieni yllätys bloggailuun liittyen mutta siitä sitten ensi vuonna. ;)

Nyt sitten toivotellaan teille ihanille kamuille ja meidän blogin lukijoille

Oikein ihanaa ja antoisaa uutta vuotta 2010 !!