Kamala kun on taas vierähtänyt aikaa kirjoittelusta! 
Oltiin nyt pari viikkoa tehty ahkerasti kotisivuja ja kun ne melkein tuli valmiiksi niin Googlepages ilmoittaa, että kotisivut siirretään Google Sites:iin eikä hetkeen pystytty niitä muokkaamaan. No sitten kun kotisivut olivat Google Sites:ssä  oli kotisivut muuttuneet ja yksinkertaisesti vain niin RUMAT, että tällä hetkellä väsätään uusia. Arvatkaa kamut ottaako päästä!? 

Mamma on ollut nyt pari päivää kuumeessa ja hyväkun on kyennyt meille parit ruua paiskata kippoihin. Me ollaan tietenkin terveinä ja reippaina kisuina mammaa hoideltu ja loikoiltu sen kainalossa. Kyllä se vaan on kovaa hommaa! Onneksi tuo mamma on toennut ja kykenee jo toimimaan meidän kirjurina.

Ensilumikin jo käväisi täällä, mutta eihän se kauaa täällä ollut, kun jo lähti pakoon puissa lepattelevia lehtiä ja plussa asteita. Ei sen nyt vielä tarttis takaisin tulla, mutta jos se nyt kuitenkin päättää niin paras varmaan laittaa nämä mun (Miirun) syysulkoilu kuvat tänne näkyville ennenkuin tulee jo talvisia.

Tässä nyt kuvia kahdelta ulkoilulta. Valitettavasti tuo kuvanlaatu on aika huono!

Mäen kyllä ymmärrä minkä takia mamman piti tohon tuommonen kukkakuvakin änkea...

Edit. 17.09.  Näyttelyilmot Laihialle lähti tänään. Nyt jännityksellä odotellaan tuomarijakoa ja tietenkin itse näyttelyä. Lauantaina (12.12.) on voittajanäyttely jonne siis vain Miiru osallistuu ja otan Wilman turistiksi ja sunnuntaina lähdetään molempien kissojen voimin kiusaamaan tuomareita. ;)