Meinasimme vielä ailen tulla kirjoittamaan kesäkuun viimeisen päivän juttuja, mutta mamma alkoikin heti meidän hellmisen jälkeen töllöttää televisiota, että siihen se jäi.

Tällä on ollut tänään lämmintä, vaika välillä on sadellut. Minä puolestani olen ahkerasti ulkoillut, syönyt ja nukkunut niin tavalliseen tapaani, kuin suinkin on mahdollista. Mammalla on ollut kaikenlaisia juttuja päivällä, että ei paljon ole meitä kerinnyt helliä. Vienyt vain ulos ja kiikuttanut takaisin sisälle vähän antanut muonapalaa ja häipynyt taas johonkin. Sellaista se on noilla ihmisillä.

On tullut harjoiteltua keikenlaisia pantterimaisia ääniä ja haukotuksia, sekä lelun kimppuun hyökkäilemisiä. Ajattelin jonain päivänä yllättää Miukun ja ottaa oikein kunnon painimatsin, josko kaunis miu neito suostuu. Wilman kanssa ollaan leikitty hirmuisesti. Sen kanssa ei vielä voi matsia ottaa, kun on vähän pieni. En toki sitä, että rääpäle minut voittaisi! En!

Tällaisia miukaisuja (tai siis karjaisuja) olen päästellyt pitkin päivää (taittapi muuten olla lempi pensaani, kun useat kuvat ovat sen viereltä/alta. ;)):

Miaupantteri-1.jpg

Kaikesta tuosta maukumisesta ja kaikista noista karjaisuista tulee kurkku tyystin kuivaksi. Täytyypä korjata asia juomalla:

Juovett.jpg

Heinäkuu jatkuu agility ja naksuttelu merkein, tietenkään loikoilua, retkeilyä ja auringonottoa unohtamatta. Perjantaina meidät jätetään "yksin" ja mamma lähtee pieneen reissuun. Siispä blogi pitää taukoa muutaman päivän, mutta perjantaihin on vielä aikaa ja siinä keritään kirjoitella monet kirjoitukset. ;) 

Hyvää ja lämmintä heinäkuun jatkoa kaikille!

Toivotteleepi: (Miiru) musta, pantterien pantteri kaikkien panttereidenkin pantteri