Jostain syystä en taaskaan ole pystynyt ladata Miirun synttärikuvia koneelle. Ilmestyvät kuitenkin heti, kun saan kuvien lataamisen jälleen onnistumaan. + vielä Miirun synttäri kommentit.
Kiitokset vielä kaikille kamuille onnitteluista! <3

Lauantain mätsärin kohdalla kävi nyt niin ikävästi, että en pääse Wilman kanssa pitämään agi näytöstä enkä myöskään viemään arvosteltavaksi tai edes koko näyttelyssä käymään, koska lauantaille tuli super tärkeä meno. :( Todella harmittava paikka, kun olisi vieläpä päässyt kuuntelemaan kahta luentoa ja voitu käyttää Wilma kuvattavana oikein ammattilaisella. Toivon tosiaan, että tapahtuma järjestetään ensivuonna uudelleen.

Seinäjoella vanhassa jäähallissa kuitenkin pidetään kissojen match show ja agility näytös (Onneksi tilalleni saatiin hyvä agilityn harrastaja pitämään näytökset, suuret kiitokset sinne suuntaan!) + paljon muuta mukavaa tekemistä. Lisää voi lukea täältä.

Mirri on päässyt Kattiakanssa! -kissatapahtuman mainokseen.
Meistä tehtiin myös pieni juttu tapahtuman sivuille, sen voi lukea tästä.

Sunnuntaina suuntaamme kuitenkin Jyväskylään KES-KIS:in järjestämään näyttelyyn Killerin raviradalle Viiden kuukauden näyttelytauon jälkeen (!). :O Sunnuntain näyttelyä en olisi jättänyt pois mistään hinnasta ja vaikeaa oli myös luopua SSESY:n tapahtumasta.
Keskisin näyttelyvahvistus tuli postissa viimeviikolla ja Wilmalla on tuomarina M. Krogh DK, joka on jälleen aivan uusi tuomari meille. Kenellään kokemusta?

Pietarsaaren esittelynäyttelyä ja mätsäriä harkitaan vielä kuumeisesti sillä en ole kyytiasioista aivan selvillä. Se jääkin sitten nähtäväksi...

Tampereen ilmon olen laittanut myös postiin ja jännittyneinä odotellaan päästäänkö näyttelyyn vaikka mamma vähän oli töppäillytkin (köh, köh!). Ilmoitin Tampereellekin pelkän Wilman.

Että tällaisia uutisia tälläkertaa. Yritän nyt saada niitä Miirun synttärikuvia koneelle. Toivotaan, että onnistuu ennen viikonloppua, ettei tarvitse ladata montaa sataa kuvaa, kun on näyttelykuvatkin samassa läjässä. ;)