Laitetaan tässä nyt äkkiä vielä päivän kuulumisia ennenkuin täytyy taas painua pehkuihin sekä mamman, että meidän kissojen.

Mamma meinaa laittaa taas joillekin kasvattajille jotain viestiä, mutta nou hätä! Mamma nimittäin meinaa, että neljää kissaa enempää tähän taloon ei tule vaikka olisihan kiva saada jonkinlainen rotuotus meillekin. :P

No mamma tuossa päivällä naureskeli kovasti Wilmalle. Nuo kaksi olivat kävelyllä ja yllättäen muutaman metrin päässä seisoskeli pullea fasaani. No mitä Wilma teki? Ei mitään siinä vaan istuskeli eikä edes aluksi huomannut tuota ruskeaa täplikästä lintua. Kyllä se sitten hetken ajan päästä älysi, että hei hetkonen tossa ihan edessä on kana! Mutta eihän tuo rinsessa joka sisällä pääosin elelee eikä vissiin ole edes ennen nähnyt noin kookasta lintua (fasaania siis) älynnyt mitä sille pitäisi tehdä. :D Siinä taas huomaa eron kuinka me ennen hurjan vapaasti elelleet kissat aina vaanitaan tuollaisia lintuja. Eihän valjaat ja hihna metsästystä estä, ei! Mamma onkin sitten asia erikseen.

Mamma muokkaili tuossa tänään jo osan näyttely kuvista, että varmasti tällä viikolla ilmestyvät! Ja Untokin saa omansa sähköpostilla. Aika huonolaatuisia kuvia kyllä tuli, että ei voi kyllä kehua laatua yhtä paljon kuin kuvissa olevia kauniita ja komeita kissoja. ;)